Bája Šmídová
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Kalendář akcí
21.06.2022
25. 6. 2022 Ronov nad Doubravou
Tuto sobotu bych Vás ráda pozvala na slavnosti města Ronov nad Doubravou, které se konají při příležitosti 80. výročí natočení filmu Městečko na dlani... číst celé
01.06.2022
10. - 12. 6. 2022 Drátenické Choltice
Letos proběhne již druhý ročník festivalu Drátenické Choltice, na který se moc těším a srdečně Vás na něj zvu. Uvidíte spoustu drátenických výrobků od... číst celé
23.05.2022
29. 5. 2022 Řemesla v Kutné Hoře
Poslední květnovou neděli se spolu můžeme potkat na jarmarku Řemesla v Kutné Hoře. Kromě toho, že si budete moci pořídit nějaké pěkné doplňky na léto,... číst celé
Zobrazit všechny akce
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Barboře Šmídové, fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku, se sídlem Všelipská 2015/5, 193 00 Praha 9 – Horní Počernice, identifikační číslo: 439 02 685(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
   S KÝM SPOLUPRACUJI:
Místní veřejná knihovna Horní PočerniceKudy z nudyDárek bez starostíDarujeme české VánoceNaše české ručičky
     
Informace k výrobkům
Fakturační údaje

Barbora Šmídová
Všelipská 2015/5
193 00  Praha 9

IČ:    439 02 685
DIČ: nejsem plátce DPH

© Barbora Šmídová 2020-2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz